Verzenden & amp; Komt terug

Verzenden
We streven ernaar om uw bestelling binnen 5-7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling te verwerken en verzenden, maar de verwerkingstijd voor bestellingen is afhankelijk van verschillende factoren:

De verwerkingstijd kan variëren, afhankelijk van de tijd van het jaar. Gelieve iets langer toe te staan tijdens de feestdagen.
Houd rekening met een extra 3-5 dagen voor bestellingen inclusief afdrukken en / of patches. Hoewel de meeste letters op voorraad worden gehouden, zullen we af en toe speciale belettering nodig hebben om uw persoonlijke bestelling te voltooien, wat aanzienlijk langer kan duren.
Retourneren & amp; Restitutie
We hopen dat u tevreden zult zijn met uw aankoop, maar als u een item wilt retourneren of ruilen, volgt u de onderstaande instructies.

Gelieve ons per e-mail of per telefoon op de hoogte te stellen van elk artikel dat u binnen 14 dagen na ontvangst wilt retourneren. Alle artikelen moeten worden teruggestuurd met alle buitenverpakkingen en labels intact en in de exacte staat waarin ze zijn ontvangen. Voeg een kopie van uw handelsfactuur toe met alle retourzendingen. Noteer ook op de factuur de reden voor retournering en of u een teruggave of een omruiling aanvraagt.

Retouren worden bij ontvangst geïnspecteerd. Als blijkt dat een geretourneerd artikel niet-defect, correct en van de juiste grootte is, accepteren wij geen kosten voor het terugzenden van het artikel. Als een uitwisselingsartikel moet worden verzonden, is de klant verantwoordelijk voor de verzendkosten op het wisselitem, zoals bepaald door de waarde in onze grafiek met verzendtarieven. In het geval dat een omruiling wordt aangevraagd maar niet beschikbaar, wordt een terugbetaling gedaan. Als een terugbetaling wordt uitgegeven, zal deze in het bedrag van de aankoopprijs van het geretourneerde artikel zijn. Het bevat niet de oorspronkelijke verzendkosten voor de bestelling.

Als een uitwisselingsartikel moet worden verzonden, is de klant niet verantwoordelijk voor de verzendkosten op het wisselitem. In het geval dat een omruiling wordt aangevraagd maar niet beschikbaar, wordt een terugbetaling gedaan. Als een terugbetaling wordt uitgegeven, zal deze in het bedrag van de aankoopprijs van het geretourneerde artikel zijn. Het bevat alleen de originele verzendkosten voor de bestelling als het defecte, onjuiste of onjuiste formaatartikel het enige item in de oorspronkelijke bestelling was, of als andere artikelen die niet uit de bestelling waren geretourneerd minder dan 10% van de waarde van de bestelling bedroegen.

Terugbetalingen worden uitgevoerd op de creditcard die is gebruikt om de aankoop te doen.